Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA CUPLU CALATOR.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Pensiunea Cuplu Calator se afla in Jurilovca, in apropiere de lacul Golovita.
FACILITATI UNITATE
Pensiunea ofera restaurant, parcare, internet Wi-fi, aer conditionat, tenis de masa si loc de joaca pentru copii, biciclete, trotinete, biblioteca si jocuri de masa, mese in gradina si pe terasa, excursii cu masina/barca.
DESCRIERE CAMERE
Camera Pesti se afla la etajul 1, este orientata spre apus si are doua paturi twin care pot fi unite intr-un pat matrimonial. Balconul ofera vedere catre sat, dar si catre miniport si Lacul Golovita sau Razimul mic, cum ii mai spun localnicii.
Camera Matrioska si camera Lotca se afla la etajul 1, sunt orientate spre sud, cu vedere spre lac si ofera cate un pat matrimonial.
Camera Pasari se afla tot la etajul 1, este orientata spre est si are doua paturi twin. Balconul ofera vedere catre sat, dar si catre lac.
Camera Apus se afla la etajul 2 (mansarda), este orientata spre apus si are un pat matrimonial si un fotoliu extensibil. Balconul ofera vedere catre sat, biserica, miniport si Lacul Golovita.
Camera Marea Neagra si camera Antic se afla la etajul 2 (mansarda), sunt orientate spre sud si au cate un pat matrimonial. Balconul ofera vedere catre lac.
Camera Rasarit se afla la etajul 2 (mansarda), este orientata spre rasarit si are un pat matrimonial si un fotoliu extensibil. Balconul ofera priveliste catre Lacul Golovita si catre balti de repopulare, atat de apreciate de pasari.
Toate camerele au balcon si fiecare camera are propria tematica, cu piese de mobilier, lumini, decoratiuni, culori si atmosfera diferita, transmitand un pic din diversitatea zonei.
Sunt 4 camere pe fiecare etaj, iar camerele Apus si Rasarit au cate un fotoliu extensibil. Fiecare camera are balcon cu priza si lumina, plasa de tantari, TV, draperii black-out, binoclu, minibar, aer conditionat, uescator de par si produse de igiena.
LOCALIZARE
Pensiunea Cuplu Calator se afla in Jurilovca, in apropiere de lacul Golovita.
ATRACTII TURISTICE
Complexul lagunar Razim-Sinoe, Cetatea Enisala, Cetatea Argamum si Capul Dolosman, Gura Portitei, Portul Jurilovca, Parcul National Muntii Macinului.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurant sau pe terasa.
FACILITATI COPII
Loc de joaca pentru copii, biciclete, trotinete, tenis de masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie