Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Noni

Descriere

ensiunea Noni se afla in Azuga, la 14 km de Castelul Peles, si pune la dispozitie o gradina, un lounge comun, o terasa si parcare privata gratuita. Fiecare unitate de la aceasta pensiune de 3 stele are vedere la munte, iar oaspetii beneficiaza de acces la un bar si partie de schi. Aceasta pensiune are un spatiu pentru depozitat schiuri.


Camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider, ibric electric, dus, articole de toaleta gratuite si dulap pentru haine. Camerele de la aceasta pensiune ofera si WiFi gratuit si o baie proprie cu un uscator de par, iar unele camere speciale sunt echipate cu un balcon. La Pensiunea Noni, fiecare camera ofera lenjerie de pat si prosoape.


La Pensiunea Noni este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet.


In Azuga si in imprejurimi, oaspetii cazati la aceasta pensiune pot desfasura activitati precum hiking, schi si ciclism.


Pensiunea Noni se afla la 15 km de Casa memoriala George Enescu si la 15 km de Stirbey Castle. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, situat la 122 km de Pensiunea Noni.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.